2008-06-22 02:11:00

repülőgépesdi


Fiesta party vége felé, amikor már Tomi is ébredezett, néztem, néztük a múzeumok éjszakája programot. Sokvicces dolog volt, egyik se csábitott nagyon... kivéve, amikor megláttuk, hogy van éjszakai tárlatvezetés Ferihegyen....:)Sok telefonálgatással el is döntöttük, hogy 8korindulunk kifelé Bátyóval, Elemért meg majd valahogy levadásszuk vagy valami. csak legyünk ott, regisztráljunk a buszozásra. Kiértünk, Moha bá szerint, összevissza úton .:) Sorba beállunk. Kiderül, hogy már másfél órjaelfogyott a 150 hely... de hamegtartjuk a matricánkat, akkormajd felhivnak és egy előre egyeztetett időpontban kapunk vezetést. -ami amugy 1500 forintért amugy is van, jó tudni:)- Igy megvettük a muzemuok éjszakája belépőt. bár tegyük hozzá, hogy a matricát csak hazafelé kaptuk meg, mivel elfogyott nekik. :D LOL. "Nem gondoltuk, hogy ekkora lesz az érdeklődés"....Nah mindegy. Ha már a buszról lemaradtunk, csináltunk jópár fotót. -Mily meglepő- :)hát tessék...

2008-06-22 01:22:00

Fiesta Party


Már azóta tervezzük, miótagiéknak meglett a Fiesta. Vizsgák és egyéb lustaságok miatt most jött össze. Hál'istennek jó időnk volt. olyan pirosrasütős 35fokos nyárikánikulás. Fiesta Partyhoz ideális. végre mindhárom autó szép tiszta lett. Tomival mi meg szép pirosak. :)Ebéd után ki akartunk menni a rétre fotózni. nem sikerült.:) de nem baj.
Jah! meg játszottam az új polárszűrőmmel....

2008-06-21 08:30:00

Pinduri


Asszem ott rontottam el, hogy a fotózás lett a hobbim. Vagy minden hobbi olyan, hogy nagyok sok pénz kell hozzá, hogy azt mondd, "nah igen, most már megvan minen amivel jót és szépet tudok csinálni"?Nah de hát én fotózom. Ide sok pénz kell. Én emg amilyen ...vagyok, el is költöm rá....

2008-06-19 20:52:00

Haverok, Buli, Fiesta.


Szokásos hazafelé. Miki, Lacika, Norbi. nah meg én vezetek. Csütörtök van. Meleg. vagy 30-35fok. Későn jöttünk el Börsről. szóval sorbanállás végig a Börsiúton meg a Hegylján. Fárdságunknak hála nem volt hülyehangok napja. (jaj, hogy ennek hogy örülök.:) ) Volt helyette megint Névtelenségesskedés, meg hülyeséget beszélés....Mint minidg, nincs ebben semmi csoda....de azténegyszercsakMiklós kérte, kapcsoljukbelső keringetésre. Lacika nyomkorászott, ment a marhulás. "Jóhogy nem tekered a pirosba." hallatszott hátulról.De oda tekertem.szó szót követett.
Ablakok felhúzva, fűtés 100%on. ventillátorok legnagyobb fokozaton. belső keringetés bekapcsolva."Nah meddig birjuk. Erzsébet hid túloldala a cél"36fok37fok "én már izzadok" -mondta Norbi.37,5 -hú vaze mégcsak most láttam meg a hidat...hosszú a sor a hid túloldálig.38fok. már párásodik a szélvédő. izzadunk. röhögünk. ennyi hülyét. :)39fok... no comment.Néha ki kellett kapcsolnom a belső keringetést, mert nem láttam a párától. Meg is kaptam a magamét, hogy igy nem fűt annyira.:) de hősök voltunk.Szunáztunk hazafelé. Igen, megcsináltuk! :)
2008-06-13 16:20:00

milyen ez a világ, hallod... :)


Ma vélelen felmentem ICQra.Egy emberem volt online, nem beszéltünk vagy...3-4 éve. ráköszöntem.
Ő: 16:09:41: hogy vagy, mi újság? :-)
Én: 16:09:51: élek, dolgozom, nősülök. :)
Ő: 16:09:56: dettó :-DHát milyen ez a világ? :)...