2008-12-31 18:35:00

Nászút


Decemberre eljutottunk odáig, hogy elmenjünk nászútra. :)Ennek egyik kiváltója azvolt hogy nászajándékba kaptunk egy éjszakát félpanzióval egy hotelben, és ha már megyünk, megtoldottuk még pár nappal. Sikerült olyan szállodát választani, ami a semmi közepén van. Jó, ez kicsit tulzás. A faluban van, de a faluban nem igazán lehet semmit csinálni. Sétáltunk keveset. A várba nem volt kedvünk menni, igy azt kihagytuk. :)Viszont, a 3 éjszakából 2túgy töltöttünk, hogy csak mi voltunk vendégek a szállodában. Miénk volt a jakzzi, szauna meg minden. Kaptunk masszást is. Meg finom vacsit, finom reggelit. Szóval jót pihentünk, sokat fotóztam.:)
2008-12-31 18:27:00

Modellezés


Mint már sokan tudjátok októberben beiratkoztam egy fotós iskolába. (www.fotosuli.hu) Itt tanulunk elméletet, gyakorlatot meg minden. A jó benne az, hogy a meglévő tudásomat összerndezzük, és hogy megismerkedek olyan dolgokkal, amik az 1D mark xyz-n túl vannak. :)Volt modell fotózásgyakorlat is készer. Egyszer derítőlappal fotóztunk a várban és egyszer pedig műteremben műfénnyel művészkedtünk.
Ezeken kívűl voltam itt-ott fotózni és voltak lelekes modelljeim, akikről készítettem sok szép fényképet. (Merem mondani, hogy szép, mert Nekik is tetszett az, amit csináltunk.)Szintén a foto.tete.hu-n találsz több képet, ha érdekel :)
2008-12-31 18:18:00

Gordonka


Dóri meghívott, hogy fényképezzem le azt, amikor csellóznak. Erre a legjobb alkalom a verseny főpróbája volt. Több képet találtok a foto.tete.hu-n, de úgyéreztem, hogyide is fel kell tennem párat.
2008-12-31 18:11:00

Kiküldetésben itthon


Volt egy olyan is nemrég, hogy Gusztit Svájcból kiküldetésbe küldték. Pestre. Így esett meg, hogy összejött a banda nálunk. Hoztak Pizzát meg egyéb kaját. Krishy és Viktor dolgozott, igy sokat nem beszélgettünk velük. Guszti ült és hallgatott. A többiekkel meg játszottunk... azaz a Bori játszott mi meg segítettünk. Pózolt, várt a vaku villanásra. MAjd kacagva földhöz vágta magát. :) Főleg azzel töltöttük az estét. Képek csatolva. :)
2008-12-31 18:02:00

Budapest


2008.12.25 este elmentem a Dórival Budapest díszkivilágítását fotózni. A Hősök terén kezdtük. El is töltöttünk itt 2órát. :) Majd egy órát fotóztunk az Oktogonon. Jöttek-menteka villamosok:) Amikor már nagyon fáztunk, akkor még lőttünk párat az Andrássy útról. A terv az volt, hogy másnap visszamegyünk, de ez eddig elmaradt. Majd jövőre... Addig nézzétek az idei képeket :DItt is látszik, amikor RAWban játszottam a színekel és a szép sárga megvilágításból csináltam fehéret, az aszfalt és a házak színének a kedvéért.A vége felé vannak még képek Budapestről, amiket tanfolyami óra előtt/alatt/után készítettem a Várban....

2008-12-31 17:55:00

Híd


Egyszer volt egy híd, majdnem Colberg híd lett, de végülis Megyeri hídnak híjják. Aznap, amikor megnyitották odamentem -és sok más lelkes érdeklődővel együtt- készítettem róla fotókat. Hogy miért vártam mostanáig a képek feltöltésével? Ezeket a képeket RAWba fotóztam, és itt tanultam meg, hogy mi mindent lehet csinálni a RAW képekkel utómunkálatok során a gépen. Igen, ez időigényes kicsit, de asszem az eredményért megéri. Itt most főleg arra használtam ezt a lehetőséget, hogy a közvilágítás sárga fényét fehérré változtassam, igy az aszfalt is visszanyerte a szép szürke színét is. :)
2008-12-31 17:51:00

fotó blog


Mivel ez egy foto blog, a siránkozás helyett :) inkább fényképeketmutatok Nektek. Úgyhogy most szép sorban irok bejegyzéseket, az idei fotózásokról, Legalábbis azokról, amelyekrőlmég nem tettem fel képet. :)Lehet mondani jót, rosszat, defőleg szépet :) kiváncsi vagyok a véleményetekre a...

2008-12-21 12:19:00

szöveg nélkül.


 
2008-12-19 16:55:00

Miért szeretem a karácsonyt?


Szeretem a karácsonyt, mertesik a hó, lehet menni sétálni, gyönyörködni a tájban
az emberek meghülyülnekaz emberek annyira szeretik egymást, hogy ölni tudnának. Egymást.az emberek nagyon sietnek. törnek zúznak közben. általában egymást.ajándékot KELL venni. mindegy, hogy mit.
"mit kérsz karácsonyra?"
"Semmit"
"Olyan nincs"
"Jó, akkor kérek...."
"húú de az drága"
"Mondtam, hogy semmit""Mit vegyünk neki karácsonyra?"
"Nem tudom"
"De mégis, mit?"Miért KELL ajándékozni? Igen, én is szeretek ajándékot kapni, de az nem meglepetés, ha előre le kell diktálni, hogy mit kérek, hol kapható, és milyen szinű legyen. Akkor elmegyek, megveszem magamnak. Vedd meg te is amit akarsz, és örüljünk együtt. Ha idejösz, megmutatom mit vettem. Hozd el Te is a tiédet, megnézzük, beszélgetünk, iszunk egy bort.Szeretem még a karácsonyt, mert nagy a család. Jó, hogy mehetünk egymáshoz. (ez télleg jó, bár nem csak karácsonykor kéne...) Jó, hogy meg tud egyezni mindenki, hogy kihez mikor megyünk. Jó, hogy ezt meg is beszéljük.
Szeretem a karácsonyt?
asszem már...