2009-01-29 13:43:00

kérdőiv


Most töltötem ki egy névtelen kérdőivet, aminek az eléréséhez a céges felhasználónév-jeslzavammal kellett belépni, és e-mailben kérték, hogy töltsem ki, mert én még nem tettem meg.ó yes. :D
2009-01-19 14:43:00

Windows 7


Terjed a neten az új windóz bétája. És hálistennek terjed egy olyan verzió is, amikor okos és ráérő emberek beleteték egy VmWare-be. Hát naná, hogy igy leszedem. igy nem kell egy partició meg egy gép meg nyaff nyaff. Hát elinditom.Első, hogy teszek rá Totalcommandert, emrt anélkül nem lehet élni :)Tettem rá. mármint TC-t. Beállitgatom, beállitás mentése. hiba: Nincs jogod irni. Jó, hát az helyes, hogy a c:\windowsba nem irhatok. Felbuzdulva ezen, megnéztem, hogy milyen jobgaim vannak a köynvtárra. Szinte minden jogom megvolt. MÉG a file létrehozása/módositása is. Akkor viszont nem értem. Miért nem hozhatok létre filet, ha van rá jogom? Itt valami sántikáls van... :)
De azért tegyük hozzá, hogy az alatt a 10 perc alatt amig használtam, tetszett. nem jöttek elő a Vistás figyelmeztetések, hogy jaj, te most kattintottál meg minden. Majd még játszom vele. Remélem ez már nem csak szép, de használható is lesz. Bár az a startmenü. azt tudnám feledni.