2009-10-31 18:19:00

tecső
Mostanában, hogy rájöttem a timelapse photography rejtelmeire, teljesen beleszerettem. Már készült egy nagyon jó videó, de arra még nem kaptam engedélyt, hogy feltegyem a netre. Majd november végén... Viszont ma végre sikerült csinálni egy naplementét. Végülis a fotózást is mindenki a naplementével kezdni, akkor a timelapsét is lehet azzal .:) Hát én azzal kezdtem. Szerintem egész jó lett. és Szerintetek?
2009-10-27 22:02:00

tejfogszuvasodás


ma olvastam. szerintem tök jó szó, nem? :)
2009-10-04 23:38:00

Party


Tegnap megünnepeltük a 20. szülinapomat. Sok embernek küldtem el a meghívót, és nagyon nagyon jól esett, hogy szinte mindenki eljött, ha más nem a party kedvéért :)Sok mesélni való a partyról nincs, olyan volt mint eddig az összes 30. szülinapi partym....ööö...:) Ittunk, beszélgettünk, kareokiztunk. Ez utbbi azért érdekes, mert nagyon jó volt állni a srácok között, akik jóóóó hangosan énekelték a Boldog szülinapot-ot nekem. nah meg azért érdekes még a kareoki, mert Öcsémmel választottunk egy számot, és elkezdtük énekelni. Hogy a szöveget a 3 pohár bor miatt, vagy alapból se tudom az egy dolog, de hogy Tomi se tudta és ezért (meg gondolom a gyönyörű énekhangunk miatt is) szépen letiltottak minket a második refrén után... de a hallgató közönség megbocsájtott nekünk. :)3ig tartott a dorbézolás. -bár menetközben többen meglógtak- A végén a kemény mag segitett útnak inditani Andit Évihez... Szegény még most is szenved :) (mármint Andi)Évinél aludtunk. Fincsi volt az aludás, és pláne a királyi lakoma, amit Évi mint szerény reggeli varázsolt elénk. KösziÉvi.:)És köszönöm a sok ajándékot, meg ölelést, meg békasütit.

2009-10-04 23:28:00

Öregdiák


A gimiben minden év októberének első péntekjén öregdiák találkozó van. Ez azt jelenti, hogy aki valaha odajárt, az elmehet és találkozhat azokkal, akik ott vannak. Néhány tanerő is tiszteltét szokta tenni, az ex-diákok közül meg főleg az utolsó 2-3 évben elballagottak. Terinénivel üzengettem WiW-en, hogy jöjjön el, és beszéltem Neával is, hogy ne menjek egyedül. :) Más sajnos nem ért rá, vagy nem akart jönni. Terinéni is irta, hogy lehet, hogy nem tud jönni. Mire péntekre került a sor, már én se akartam menni. fáradt voltam és nyűgös. AZtán egyszercsak csöng a telefonom. Nemá volt, hogy ott van Terinéni, és hozott palacsintát. Ez mindent megváltoztatott, és mentem a suliba :) Odaértem, nagy volt a nyüzsgés, de senkit nem ismertem. :) volt 1-2 ismerős arc, aztán később befutottak ismerősök is, de nem sokan. Egész este Terinénivel beszélgettem, felemlegettük a portán töltött időnket, meg vitattuk a világ dolgait, és naná, mutogattam fényképeket, nahmeg megnéztem az Unokát is fényképen :).JAh. és persze pusztitottam a palacsintát is. Mutogattam képeket még Nemának és Esztinek, meg Sanyinak majd eljöttünk.Meg kellett állapitanom, hogy az öregdiák találkozó kb arról szól, hogy találkozol olyanokkal, akikkel máskor is szoktál, és jót dumáltok. Jó esetben befut 1-2 régi ismerős, akiknek lehet örülni.
Azért jó volt. és finom a palacsinta. :)