2010-01-15 09:03:00

Dolgok, amiket meg akartam irni


időrendben, összevissza :D------------------------
Ma reggel jövök befelé, sorbanállás. Nézegetem a szép nagy plakátokat. Kedvencem:A képen egy hatalmas csotváz és némi fura edénymaradvány látható valami nyitott koporsó szerűségben, mellette, még 2-3 ilyen, kisebbek a perspektiva miatt. Felettük a szöveg:
Nemzeti Múzeum
Látogasson el hozzánk.------------------------
Hétfőn hazafelé. Pacsirtamezőn sorbanállás. mondja a rádió, hogy az Árpád hídon baleset volt, ezért dugó van, bár utána sem jobb. Már mindegy volt, át kellett mennünk a hídon, igy hát beálltunk a felvezető sávban a sorba. Lassan haladunk előre. Piros lámpa. Előttünk már csak egy autó, nah zöldnél feljutunk a hídra. Piros közben odacsámborog egy sárgamellényes rendőr, és int, hogy várjunk még, nem engedia  forgalmat. Láma zöldre vált, rendőr áll. Láthatóan a hídra nem lehet feljutni, azért tartja a sort. Kollega előttünk felbőgeti a motort, elindul. Rendőr int, hogy héló, ájjá' meg. Satufék, látványosan, megáll. Fél perc mulva, motorbőgés, és kormány alászed, elüti (ahogy néztem, majdnem ráment a lábára) kikerüli a rendőrt. Rendőr ráüt az autóra, kiabál, stb. Kollega mit sem törödve ezzel, elhajt. Rendőr barátunknak sürgős CBzhetnékje lett, nagoyn remélem, hogy kiszedték a sorból az illetőt...----------------------------Mult héten mondta egyik kollegám, hogy szeret velem a...

2010-01-09 23:18:00

A digitális kor csodája


Most jöttünk haza egy jóbarát szülinapi paritjáról. Meglepetés party meg minden, ami ezzel jár. Engem arra kértek, hogy vigyek projektort, és csináljunk vetitést. Gyermekei csináltak egy nagyon jó kis videót régi fényképekből, stb. További terv volt, hogy majd csinálunk karaoke-t.
Sajnos annyi lehetőségünk nem volt, hogy találjunk sok karaoke-t, ami nem csak a zene és a szöveg, hanem egy videoklipp, és arra van ráétve a szöveg, igy van némi ének segitség is a csapatnak...Igy az lett, hogy kivánságműsort csináltam, azaz mindenki kért, vagy amiről beszéltek megkerestem. Ha az ember ismerné, hogy mi minden van a youtubeon, akkor csak egy net kéne, és durva jó parikat lehetne tartani. Mi most a közönségakarat szerint a retro és nóta irányba mentünk, de kegyetlen, hogy nem volt semmi...de télleg semmi, amit ne találtam volna meg.Egyetlen hiba a dologban az volt, hogy némelyik videónka halk a hangja, és nálam csak kis hangfalak voltak, amik azért 15 ember tánc zaját nem tudták elnyomni a halkabb videóknál.... :(A másik csoda az volt, hogy az este során készült képeket eljövetel előtt ki tudtuk vetiteni... Érdekes élmény nem nosztalgiából, hanem csak úgy megnézni az alig pár órával, perccel ez előtt történteket, arcokat, hangulatokat, eseményeket.Szeretem a digitális világot.
Ha áram és net van, minden van. :)ui:jut eszembe, hogy találtam nagyon-nagyon jó szólinapi videót a már...