2008-09-17 09:38:00

60 perc 80 km

Kipróbáltam az új M0-st. Fót-Budaörs Körgyűrűn. Egyszer mindent ki kell próbálni alapon végigjöttem rajta. Gondoltam jól lehet haladni, amig még rá nem jönnek a népek, hogy jééé ilyen van, és sokan nem lesznek. Tévedtem. Olyan csömör magasságában már sok teherautó vol, és ahogy közeledtünk az M5-höz, egyre több. Nem volt dugó, de nem nagyon kellett-lehetett kimennem a külső sávba.

Amikor olvastam, hogy nem aszfaltos lesz, hanem betonos, akkor féltem, hogy nagyon hangos lesz. de nem. Nem volt veszélyes a kerékzaj. Persze hangosabb volt, mint az aszfaltos szakaszok, de jó.

Ami viszont naaaaaagyon magyar luzer. ... Az a régi és az új szakasz közötti rész. Mert ugye milyen körgyűrű az, ami körbe megy. Fura  is lenne. Ezért ha jösz Északról, egyszercsak a 3 sávból lesz két sáv. A bal oldali lemegy Szeged felé az M5-re... a másik meg Pest felé az M5-re. Mész mész a jó zsúfolt M5ösön! és egyszercsak látsz egy táblát, hogy M0. Letérsz ismét egy sávos kanyarodó sávon az autópályáról, fel az M0-ra megint. Ekkora ...ságot. Onnan meg a már ismert, szűk, túlzsúfolt M0son jöttem, amin még sávelhúzások, és szűkítések is voltak. Csak hogy  legyen.

Egy óra alatt otthonról a cégnél voltam. Egy lámpánál kellett állnom. Ez jó volt. De nem fogok erre járni. :)


Most nézem a térképet, amit az M0.hu-rül vettem. Nem is jelölik azt a kis kurflit az M5-nél.. hmm akkor én nem is erre jártam?