2010-01-09 23:18:00

A digitális kor csodája

Most jöttünk haza egy jóbarát szülinapi paritjáról. Meglepetés party meg minden, ami ezzel jár. Engem arra kértek, hogy vigyek projektort, és csináljunk vetitést. Gyermekei csináltak egy nagyon jó kis videót régi fényképekből, stb. További terv volt, hogy majd csinálunk karaoke-t.

Sajnos annyi lehetőségünk nem volt, hogy találjunk sok karaoke-t, ami nem csak a zene és a szöveg, hanem egy videoklipp, és arra van ráétve a szöveg, igy van némi ének segitség is a csapatnak...

Igy az lett, hogy kivánságműsort csináltam, azaz mindenki kért, vagy amiről beszéltek megkerestem. Ha az ember ismerné, hogy mi minden van a youtubeon, akkor csak egy net kéne, és durva jó parikat lehetne tartani. Mi most a közönségakarat szerint a retro és nóta irányba mentünk, de kegyetlen, hogy nem volt semmi...de télleg semmi, amit ne találtam volna meg.

Egyetlen hiba a dologban az volt, hogy némelyik videónka halk a hangja, és nálam csak kis hangfalak voltak, amik azért 15 ember tánc zaját nem tudták elnyomni a halkabb videóknál.... :(

A másik csoda az volt, hogy az este során készült képeket eljövetel előtt ki tudtuk vetiteni... Érdekes élmény nem nosztalgiából, hanem csak úgy megnézni az alig pár órával, perccel ez előtt történteket, arcokat, hangulatokat, eseményeket.

Szeretem a digitális világot.

Ha áram és net van, minden van. :)

ui:

jut eszembe, hogy találtam nagyon-nagyon jó szólinapi videót a már emlitett TeCsőn...: