2008-11-10 19:59:00

Jön a karácsony...

Hogy honnan tudom? Nem, nem onnan, hogy Karácsoniy vásár van már a tescoban is. Nem is onnan, hogy már 2 hete kinn van, hogy "Boldog Karácsonyt" a tescoban. Nem onnan, hogy egyre több az autó az utakon.

Hanem onnan, hogy egyre több a balf...ék. vagy valami hasonló. Itt van hozzá a sztori:

Az egy dolog, hogy indián barátaimmal nem találtam meg a szót ma. Nem úgy nem találtam meg, hogy nem tudtuk a szót angolul, hanem úgy hogy én kérdeztem, ők meg valami mást mondtak. Megkérdeztem megint elismételték a válaszukat. Mondom, jóvan Bélám, értem mit akarsz mondani, de most ez nem igazán érdekel, felirtam, tudomásulvettem, a kérdése válaszolj. Nem sikerült neki. Hát ezvan.

Az is egy dolog, hogy sokat dolgoztunk ma, szinte eredménynélkül, mert csak szivás volt. de sebaj

Este 6körül indultunk haza. M7 bevezetőn egy fickó az autójával úgydöntött, hogy nem a külső sávban folytatja haladását, hanem a belsőben. Beljebb jött egy sávot. majd mégegy... ööö de itt mi vagyunk. Dudáltam. rámnézett. Láttam az arcán "jéé itt egy autó"... Fék, bejött mögém. Villantott is, bocsánat kérésképp. Nem para, biztos a holt terében voltam. Nekem is volt már ilyen, előfordul. jó hogy nemcsattantunk.

BartókBéla végig álldogál. Lacika kiszáll. Kata célpont Moszkva tér. Hát irány arra. Moszkávt felülről kerüljük, mert az jó. Buszmegállóban egy fekete autó (asszem Vectra vgy Astra volt). épp száll ki belőle valaki. Ajtó becsuk, gázra lép. Ekkor értem mellé. én 40-50el, ő meg gyorsult. egyszerre értünk a megálló végéhez. szivbaj nélkül húzza a kormányt. Duda, satu. (fontos a sorrend!! :) ). Ő is hasonlóan járt el. De azért még bepróbálkozott, hogy bejön elém. Ki kellett kerülni. Látom megállt, gázt adok, nyomom a dudát, haversrác anyázik. Nem lesz ez igy jó, bőg a motorja, bevág mögém, simul hozzám, reflektor, duda. Ó mondom, jóhangulatban találtál... kis fék, ködlámpa, duda. jáccunk. Nem birja. kivág, mellém, dudál. visszadudálok. nagyon jól elvoltunk. :) aztán eltéppet a francba.

Katát kiteszem. Szegénykém megijedt.;) (Nah jó, bennem is felszaladt az adrenalin mire az első dudaszó elhangzott...)

Gábor Áron utca végén (a Pusztaszeri úton -szerk) van egy kurfli. Előttem egy kis autó.nemtom milyen. talán Smart vagy hasonlóan kicsi. jövök mögötte. Ebben a kanyarkombinációban azért lehet haladni. :) lassit... lassit. indexel balra ott, ahol középen sövény van. "Mi a pék fa...falapátja, ez mit akar?". lehúzódik jobbra. Lassitok én is, nehogy már itt elémkanyarodjon. Indexel balra. ???? nem értem. megáll. nah jó, lesz amilesz, elmegyek mellette lassan. Nézem. valami 50+ nőszemély. Nem érti mit bambulom. Elhagyom. Nézem a tükröt. elindult, jött tovább.

Szentendrei út. Partyzunk a srácokkal, akik mindig a féket nyomják, de én jobban lassulok sima gázelvétellel. De legalább haladunk. Shell kút a városhatárnál. Lámpa. megállunk. Elindulunk, otthagyom a sort. (mer' az jó, ők meg lassuak) Előttem motoros. 7 órára a másik sávban egy ótó. nézem, indexelni kéne,kikerülni a motorost. Vajh ez itten mellettem-mögöttem mennyire nyomja. Nem para, indexhez ér a kezem, tükörbenéz, mert az ajánlott. pfff nagy fény. "mi ez még egy motoros? nem, ahhoz magasan van a lámpa"...."pff még egy lámpa". Jah, hogy egy BMWterepjáró sietett. még jó, hogy csak kicsit húzódtam befelé. Még jó, hogy az index csak opció a 10 milla+ értékű autókon. Még jó, hogy nem mentünk össze.

Asszem ma ennyi volt.

Jó itthon.