2009-06-21 11:16:00

Múzeumok éjszakája

Éva anyától kaptunk jegyet, és mondta, hogy Tomi öcsém kiállitási tárgy lesz. Ezt nem lehet kihagyni. Hát találkoztunk a MNB látogatóközpontjánál, sorbanáltunk, bementünk, pénztcsináltunk, körbementünk. Voltunk az MNB elnöki irodában, a nagytanácsteremben, a kicsiben, meg iylesmi. aztán kaptunk 5000000 huf-t. igaz, 200asokból, és igaz, hogy feldarabolva van a pénz, de állitólag fűteni lehet vele. Vagy odaadom Norbinak, hogy Eternity_MNB, rakja ki, 5 millát ér :)

Ezt követően átmentünk a VPOP muzeumba. Itt volt Ecsém :) és vámoltatott. Volt tombola -de ezt majd később-. Volt trabantban cigicsempészés. Éva nem birta ki, szakmai ártalom, de keresni kezdett :) nem talált semmit :) Csináltunk csoportképet Tomival, majd a kemény magot kivéve mindenki elment. Ki dolgozni, ki alduni mert hajnalban kel és dolgozik... Szóval Ágival egy kics vacsis kitérő után átmentünk az Iparmüvészetibe. Itt az aulában fü volt, és középen tükör. ezen lehetett sétálni. tök vicces volt :) Továbbá voltak még táncosok is, akik valami fura ruhákban táncoltak valami fora performanszot. Volt pamutgombolyagba, szivószálba, nejlonzsákba, szemeteszsákba, focilabdába, ... öltözött lány. Fura volt egy kicsit. de hát modern muvészet, nem értem én aztat... :)

Végül átmentünk a Zwack muzeumba. Erről nem mesélek sokat, mert nagoyn szép dolgokat láttunk. Üvegformák, kis üvegek, nagy üvegek, brrr. nagyon szépeket lehetne ott fotózni. De! ha lesz minimum 10 ember, akkor elmegyünk, kapunk tárlatvezetést, kostolót, miegymás. Jelentkezni a szerzőnél, e-mailben.


ui:vettem egy kis fényképezőt. Azzal csinálatma  képeket. ez sajnos látszik rajtuk. :) de majd jövőre viszek normális gépet is az Iparművészetibe.... :)