2009-10-04 23:38:00

Party

Tegnap megünnepeltük a 20. szülinapomat. Sok embernek küldtem el a meghívót, és nagyon nagyon jól esett, hogy szinte mindenki eljött, ha más nem a party kedvéért :)

Sok mesélni való a partyról nincs, olyan volt mint eddig az összes 30. szülinapi partym....ööö...:) Ittunk, beszélgettünk, kareokiztunk. Ez utbbi azért érdekes, mert nagyon jó volt állni a srácok között, akik jóóóó hangosan énekelték a Boldog szülinapot-ot nekem. nah meg azért érdekes még a kareoki, mert Öcsémmel választottunk egy számot, és elkezdtük énekelni. Hogy a szöveget a 3 pohár bor miatt, vagy alapból se tudom az egy dolog, de hogy Tomi se tudta és ezért (meg gondolom a gyönyörű énekhangunk miatt is) szépen letiltottak minket a második refrén után... de a hallgató közönség megbocsájtott nekünk. :)

3ig tartott a dorbézolás. -bár menetközben többen meglógtak- A végén a kemény mag segitett útnak inditani Andit Évihez... Szegény még most is szenved :) (mármint Andi)

Évinél aludtunk. Fincsi volt az aludás, és pláne a királyi lakoma, amit Évi mint szerény reggeli varázsolt elénk. KösziÉvi.:)

És köszönöm a sok ajándékot, meg ölelést, meg békasütit.