2011-12-05 21:21:00

Pihinap

Kedden pihi napot kaptunk a szervezőktől. Ez azt jelentette, hogy 10 sharp találkozunk és beültünk az ótóba, elemntünk lefoglaltuk a masszázst délutánra. Bármennyire erősködött Béla, mi nem a 90 perces egész testest, hanem a 60 perces ajuvédikusat választuttok. Előleg kifizet, autóba vissza. Elmentünk a csatorna partra, hogy behajózunk egy madárrezervátum látogatásra. A hajóhoz érve derült ki, hogy bár a program tartalmazza a rezervátumot, a hajót nem fizettük ki, igy az most hoppsz, 700 Rp fejenkét. paff. de hát mit tegyünk? legyen. Hajóba be, kényelmes székeken elhelyezkedünk, és hajóztunk 4 órát. SZép volt, láttunk madarat, még Kingfishert is. MEg láttunk sok érdekes népeket. Itt a folyóparton élők (folyó=mesterséges csatornarendszer) folyton mosnak. A mosás pedig úgy néz ki, hogy egy nagy kőhöz (minden háznak van saját mosóköve) dörgölik és csapkodják a ruhákat. Sok helyen férfiak, sok helyen öreg nénik csinálják. A házak szintén érdekesek, mivel hol egy putri, hogy egy vadiúj sárga, vagy kék vagy rózsaszín ház van. Ránézésre mindkét típusban 1-2-3 szoba van, azok se tul nagyok. Villany van, legalábbis a vezetékek és a villanyóra erre utal. A hézakhoz el lehet jutni motorral, néhol még rikást, autót is láttam. Sok helyen a kis gyerekekkel apu volt otthon. nem nyugdídjas és nem iskolás korú nőt nemigen láttunk. Annak ellenére, hogy fotóztuk őket, mosolyogtak, sokan integettek is. Láthatóalg nekik teljesen jó az általunk nagoyn rpossz körülménynek nevezendő élettér. Suli után a gyereke tömbesen sétálnak hazafelé a vízparton.
A hajókázás után ebéd, majd sietés a masszázsra, mert lassan készült el a kaja...
A masszázs jó volt. :) Semmi extra egy általános, test masszírhoz képest igazán, de jólesett. Fiúkat fiúk, lányokat lányok masszirták. Bemegyek pasimmal a kis szobába, monjda vetküzzek le. Gatyára vetkőztem. Mögémállt, rámkötötte a pelust, levetette a gatyámat is, és egy hirtelen mozdulattal a lábam között átnyulva felkötötte rendesen az ágyékkötőt. Haj masszás, kéz, hát, láb, fenék, has, kar, láb, arc, kar, láb. ez volt az egy közös óránk testrészekben. :) Az olajtól annyira csúsztam, hogy masszás közben fel-le csúszkáltam az ágyon. :)
Zuhany, szálloda. Andi nem hozott fürdőruhát -mert úgyse lehet felvenni- így csak 3an úsztunk egyet a medencében, pálmafák, tehénbőgés, naplemente. Vacsi, alvás.