2008-04-11 22:23:00

Reklám helye

Nemrég befejeződött egy projekt :) ahol lehetett rendelni az általam elkészített fotókból. Nagy sikert aratott a dolog, legalábbis nálam. Meg a Dórinak is tetszett, és ha jól sejtem Kamill is szívesen vett részt benne. Más siker nem volt. de asszem msot még nem is ez volt a lényeg. -bár jól esett volna egy 100-as nagyságrendű rendelés...- Nah de mindegy, nem erről akartam keseregni, hanem azt, akartam mondani, hogy ennek apropóján rendeltem pár fényképet a Rossmanntól. (Igen, ez volt a reklám).

Kiválogattam a rendelni kivánt képeket, letöltöttem a szoftverüket, elküldtem neten a képeket. (Szerencsére melóhelyről tudtam küldeni, itthonról tuti nem ment volna fel hibátalnul a 300+ kép :) )

3 nap múlva már mehettem is értük. Azt választottam, hogy digitális formátumú legyen a kép, és a 10*13-as képek 10*10-10*20 közötti méretűek lettek, attól függően, hogy milyen alakúra vágtam a képeket feltöltés előtt. És nagyon szuperek lettek a nagy (30*40) képek is. vettünk is gyorsan keretet...(Azaz Andi vett:) ) és beleraktam a képeket. Vittem párat a munkahely feldiszitésére is. Holnap tervezem a kalapácsos, szögbeverős napot, a képek falra való felrakásához. Majd mutatok képet, amikor elkészült.

És a legjobb, hogy mindenki nagyon dícséri a képeimet. Jólesik. -az meg már cask hab a tortán, amikor az általam készitett kép a háttér, a kép a gtalkon vagy a wiw-en...)

nah ennyi.

megyek.

:)

---edited---

Nah idetettem a fotót a falról. Mindenki megcsodálhatja, hogy hogyan szerepel a falunkon. :) (nem a falunkban, mert Fót az Város...)
bocs utólag is, de a képet úgy gondoltam, hogy eredeti méretben teszem fel, hogy látszódjon ki van a képeken.

Örülök, hogy ennyimindenkiről tudok képet feltenni... ;-)