2009-09-13 18:57:00

Szobaavató páriiiiiii

Némelyek addig jártak a nyakamra, amig kihirdettem -némi egyeztetés után-, hogy pénteken szobaavató party lesz. Lett. Voltunk 9 és felen. A fél Maxim volt :)

Tervek szerint 4kor lelépünk GEből, és 5re itthon vagyunk, 6kor már sül a husi a tárcsán, igy mire sötét van, végzünk és kellemes vacsoraidőben eszünk, iszunk, majd reggeli wiiiiiiizünk. Hát ebből az lett, hogy csapattalálkozó volt 4ig, és még mindenkinek volt egy csomó munkája, igy 5után tudtunk csak elszabadulni. Kamill már 5kor ittvolt, még szerencse, hogy anyumék beengedték, és Andi is hazaért 5 körül. Nagy nehezen, forgalomban, miegymás (Aranyhal Évihez is elmentünk, hogy elhozzuk a kosziapu pálinkát), fél7 volt mire hazaértünk. Összeszedtük magunkat, T. vendégek megcsodálták a szép szobát, meg mindenféle hangulatjavitó intézkedése tettünk. Mire ezzel megvoltunk, már setétedett odakinn. Mire némi telefonos segitségkérés után megtaláltuk a tárcsát, Kamill letisztitotta, a tüzet beizzítottam, lett némi sötétség a fejemen kívül is. Hát ez van. Gondoltam emgkeresem gyorsan a reflektoromat és juhuu. Kerestem. Gyorsan. Lassan, Kapkodva, mert sül a hús. Hát nem lett meg. Igy lett az, hogy az időközben elükreülő Miklóst kinevetzük lámpaállványnak, és a fejlámpa derengő fényénél melengettem a húst. Kamill pedig küzdött, küzdött a grillel, istennek sem akart begyulladni a szén. Mire én megsütöttem a husikat, meg zőccségeket a tárcsán -pedig azért tettem bele nehezitéseket is, ám!- KAmill is megsütött vagy 5 husit. De azok nagyon fimonak lettek.

Szép lassan, sok füstben elkészültek vala a tervezett vacsora fehérjedús részei. Ezen idő alatt valahonnan angyali kezek az asztalra varázsoltak salátát, majonézes krumplisalátát, csoda-fokhagyma-csoda-szószt, és mindenféle nyalánkságot. TAlán 9 körül leültönk és ettünk. Senki nem hozott ránk szégyent, és ahogy néztem a kaja is jóra sikerült. Mire Apumék hazaértek addigra nemigen maradt 3-4 szelet husinél több. Kóstolónka elég:) SZóval ettünk, pukkadásig. Aztán beszélgettünk, amkor egyszercsak májd dir vájf előállt a világsikert aratott citromtortával. Nem győztük enni :) Majd beszélgettünk addig, amig hideg nem lett. Eloszotttuk az ágyakat, sőt, Évinek csináltunk egy nagyonkeskeny, ámbátor annál puhább fekhelyet, és eltettük magunkat ...ébredésig. Reggel...jó, 9-12ig reggelizünk, érkezési sorrendben, és nevettünk Kamillon és CserPet-en, amint bokszoltak és golfotzak a nappaliban. Jó volt. SZép lassan mindenki elpárolgott haza, mi meg maradtunk.

Remélem a vendégsereg is érezte magát olyan jól mint én ;-)

Ha igen, gyertek máskor is!

jah! hogy képek? nah az egy sem készült. :) van egy videó a bokszolásról, amjd megkeresem....


ui: Köszi Anci, Köszi Apci.